Fotókon mutatjuk, hogy milyen részlegek várják náluk a wellness-szelni érkezőket

Hol csúszdázhatnak a gyerekek, hol lazíthatunk, ha kinti forró vizes medencében töltődnénk, és milyen környezetben relaxálhatunk egy jól megérdemelt szaunázás után? Fotókon mutatjuk, milyen egységek várják a Vulkánfürdőben wellness-szelőket.

Kezdjük is a gyermek részleggel. Csúszdák, pancsolók és gyermek tanmedence is találhatók itt. Ez utóbbi – a második fotó – körül nyugágyakat is elhelyeztünk.

Így a szülők könnyedén szemmel tudják tartani a kicsiket, amíg a kellemesen meleg vízben szórakoznak.

Innen pár méterre található a hatsávos úszómedencénk. A lazító wellness előtt talán érdemes itt leúszni pár hosszt.

És ha már lazító wellness. Íme, a kinti gyógyvizes medence. Ez a részleg két egységből áll. Egy 80 négyzetméteres beltéri és egy 80 négyzetméteres részben fedett, de kültéri forró vizes medencéből. Itt télen, nyáron lehet fürdőzni, relaxálni.

 

Hidegebb hónapokban rendkívül jó hangulatú, amikor a víz felett szálló gőzből előtűnik a közeli Ság-hegy látványa.

És ha már panoráma. A szaunavilág feletti pihenőterünket is meg szeretnénk mutatni. Egy jó kis “izzadás” után igazán felemelő érzés itt lazítani. Az óriási ablakok előtt lévő nyugágyakból szintén a Ság-hegy látszik. Nagyon megnyugtató. Érdemes kipróbálni.

És ez még mind semmi. Nem mutattuk, milyen a kültéri – télen, nyáron üzemelő – jakuzzi, milyen a sószobánk, a szaunavilág vagy a strand részünk. Csak, hogy pár újabb helyszínt is megemlítsünk.

Jöjjön el, próbálja ki mindegyiket személyesen. Mutatjuk az árakat.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!