Foglaljon szállást Celldömölkön a március 15-ei hosszú hétvégére! – Kedvezményes fürdőbelépőt kap ajándékba

Belegondolt már abba, hogy nincs egy hónap, és itt a tavasz? Legalábbis a naptár szerint alig egy-két hét, és jön a jó idő. Valójában persze az egyáltalán nem biztos, hogy így is alakul, hiszen láttunk már márciusi hóesést… Bízni viszont lehet és kell is abban, hogy már nem kell sokat várni, és újra virágba borul a természet. De nem csak ez, amit várunk a tavaszban.

A március 15-ei hosszú hétvége az év első olyan időszaka, amikor el lehet végre vonulni a fárasztó év eleji munkanapok után. Aki teheti, ilyenkor elutazik kicsit. A karácsony már régen volt. Meg az év eleje egyébként is nehéz időszak a munkában. Nem azért, mert több a munka, mint máskor. Hanem mert fogy a D-vitamin, megelégeljük az állandó sötétséget. Ez vezet ahhoz is, hogy nem vagyunk tulságosan ellenállóak a mindennapi stresszes helyzetekkel szemben sem. Így nem csoda, hogy februárra már azt mondjuk: lassan elég. No, de most… Legalább van mit várni. A március 15-ei hosszú hétvégéig csak jó egy hónap van hátra. Már csak addig kell kihúzni, és jöhet egy kis feltöltődés. Viszont ahhoz, hogy a hosszú hétvégéből valódi regenerálódás legyen, nem árt a várakozás mellett már a szervezésbe is belefogni. Ha például elutaznánk valahova, lépnünk kell. Celldömölkön is kezdenek már megtelni a szálláshelyek.

Mi ennek az oka?

Sokak számára vonzó, hogy lehet itt kerékpáros túrára indulni, ott a Ság hegy, ahol remek gyalogtúrák szervezhetők – akár egy-egy borászatot is meglátogathatunk -, meg aztán itt vagyunk mi is, a Vulkánfürdő. Ahol a környező fürdőkkel ellentétben nincs elviselhetetlen zsúfoltság. Annak ellenére, hogy rengeteg wellness szolgáltatás elérhető itt is. Van itt szaunavilág, kültéri pezsgőfürdő, gyógyvizes medence, gyerekvilág, sószoba, masszázsok… Gyakorlatilag minden megtalálható itt, ami a vizes élményekhez szükséges. Ráadásul mindez korosztálytól független. Az idősödők, a családos negyvenesek és a fiatal huszonévesek is találnak maguknak itt kikapcsolódási lehetőséget. Ami pedig a szolgáltatásokon felül vonzóvá teszi az itteni fürdőzést, hogy az egyébként is olcsó belépő a Szállás.hu-n foglalóknak kedvezményesen váltható. Azok, akik Celldömölkön szállnak meg, és az említett szállásfoglalón keresztül foglalnak szobát – akár a március 15-ei hosszú hétvégére -, 25 százalékos kedvezményben részesülnek.

Legyen szó akár szaunázós felnőtt napi jegyről. Vagy például egy féltest masszázzsal kiegészített vulkánfürdős csomagról.

Fontos tudni még, hogy a Ság hegy lábánál található gyógyfürdő közvetlen átjárható a négy csillagos JUFA hotellel. Így, ha itt foglal szállást, akár a szobából fürdőköntösben is átsétálhat a medencékhez vagy a szaunavilághoz.

Mit szól az ötlethez? Eljönne hozzánk mondjuk a március 15-ei hosszú hétvégén? A Szállás.hu-n itt tud foglalni. Ha így tesz, Önnek is jár a kedvezményes fürdőbelépő.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020