Jöjjön el hozzánk hétköznap is fürdőzni! – Mutatjuk, hogy miért!

Munka után fürdőzni menni? Mi értelme van annak? Drága is, meg rövid is az idő arra, hogy teljes legyen a feltöltődés. Gondolják sokan. Helytelenül. A hétköznapi wellness-től ugyanis nem azt kell várni, mint egy fürdőzős hétvégétől. Egy munka utáni lazulás abban segít, hogy átvészeljünk egy nehéz hetet.

Az ilyen alkalmak segítenek átlendülni a holtponton. Illetve a stresszesebb napokon, hozzájárulnak ahhoz, hogy a relax után kicsit objektívabban lássunk rá az adott problémára. A hétköznapi fürdőnapoknak nem kell több órás “lubickolásról” szólniuk. Ha indítunk egy úszással, majd folytatjuk a programot egy negyed óra szaunával, végül a befejezés előtt egy fél órát gyógyfürdőzünk, biztosan nem fogunk a stressz miatt, a problémákon agyalva álmatlanul forgolódni az ágyunkban éjjel. Így másnap sokkal kiegyensúlyozottabban tudunk nekilátni a feladatnak. Jól jöhet egy ilyen esti töltődés egy másnapi tárgyalás előtt vagy épp egy nehezebb hétindítás után. Esetleg akkor, amikor a rengeteg probléma miatt nem akar eltelni az a fránya hét. Jobb egy kis fürdőzéssel erre rásegíteni.

Ami pedig az árakat illet:

a Vulkánfürdőben hétfő és csütörtök fürdőnap. Ez azt jelenti, hogy hétfőn és csütörtökön kedvezményes napijegy váltható. A felnőtt belépő ezeken a napokon 1390 forintba kerül. Aztán ott van még a két órás és a négy órás jegy is. Ha nem fürdőznénk egész nap, előbbiért 2 ezer 250 forintot kell fizetnünk, a két órásért 1650 forintot (ezek minden nap kérhetők).

És, hogy meddig fürdőzhetünk hétköznap a Vulkánfürdőben?

A téli időszakban vasárnaptól csütörtökig eset hét órakor zár a fürdő, míg pénteken és szombaton fél kilenckor. Míg a májustól a szemptember végéig terjedő időszakban vasármaptól csütörtökig este nyolc óráig van nyitva a fürdő. Pénteken és szombaton pedig este fél tízig. Jöjjön el hozzánk hétköznapi feltöltődésre is!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!