Hétvégén is olcsóbb a fürdőbelépő a Vulkánfürdőbe

Azt talán sokan tudják már, hogy hétköznaponként négy óra után jóval olcsóbban váltható napijegy a Vulkánfürdőbe. Illetve szerencsére az se nagy újdonság már, hogy a hétfőn és csütörtökön akciós fürdőnapokat tartunk. Ez két nagyon vonzó akció, amit sokan ki is használnak: Viszont ezek mellett létezik egy harmadik kedvezmény is, amivel szintén érdemes számolni, ha wellness-szelni mennénk.

Pénteken, szombaton és vasárnap is olcsóbban váltható napijegy a Vulkánfürdőbe. Ez az anyagiakra lefordítva annyit tesz, hogy a felnőtt napijegy 2 ezer 250 forintba kerül, a nyugdíjas 1750 forintba, a gyermek és a diák 1450 forintba. Ez nagyjából 500 forint kedvezményt jelent egy-egy jegytípusnál. Ami egy családi fürdőzés alkalmával már jelentős tétel. Két gyermek és két felnőtt esetében már legalább 2 ezer forintot takarít meg. Ami akár egy extra élményekre elkölthető tételnek is felfogható. Fontos továbbá megjegyezni, hogy a celli lakosok esetében a kedvezmény mértéke még nagyobb. Azaz a hétvégi fürdőzéskor egy felnőttnek csupán 1600 forint kell fizetnie a belépőért. Egy celldömölkön élő nyugdíjasnak egy jegy 1300 forintba kerül, míg a diák és a gyermek jegy ára 1200 forint.

Attól még tehát, hogy ön hétvégén jönne fürdőzni, az akciókról nem kell lemondania. A Vulkánfürdőben a hétvége is “fürdőnap”. Jöjjön el hozzánk!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!