4+1dolog, amit mindenképpen meg kell tennie, ha tavasz wellness-re jön hozzánk

Olyan tippeket is mutatunk, amikért nem kell pluszban fizetni, mégis rengeteg extra élményt ígérnek.

Az első: ne csak a forró termálvízben, a Nap sugaraiban is fürdőzzön. Tavasszal már akár hosszabb időn át lazíthatunk a Vulkánfürdő külső termálvizes medencéiben. Közben pedig akár a télen kimerült D-vitamin raktárakat is feltölthetjük. Ehhez csak a medence napfényes részén kell kényelembe helyezni magunkat. A többit megoldja a szervezet.

A második: használjuk ki a gyógyfürdő részlegben található, kinti pezsgőfürdőben lévő masszázselemeket. Masszíroztassunk a nyakzuhannyal, lazítsuk el az izomzatot a víz alól feltörő buborékokkal.

A harmadik tipp: mindenképpen használjuk ki, hogy a szaunavilág feletti pihenőtérből a Ság-hegy egyedülálló látványa tárul elénk. Itt lazítani, elmélkedni egészen felemelő érzés.

És ha már a szaunavilágban járunk, mindenképpen “izzadjunk” is egyet. Akár a finn szaunban, akár az infra szaunában. A méregtelenítés ezen módjának nagy hasznát vehetjük tavasszal. 

Ahogy a sószobás relaxálásnak is. És ez a plusz tipp. A sószobában ugyanis a tavasszal felerősödő allergiás panaszok rendkívül hatékonyan kezelhetők. Nézze meg a részleteket itt. Mutatjuk, hogyan is “dolgozik” belégzett sós levegő, minek köszönhető, hogy akár hosszú időre is tünetmentes lehet az, aki sószobában kezelteti magát.

Ön mikor jön hozzánk? Várjuk tavasszal is a Vulkánfürdőben!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!