Tavaszköszöntő Tulipán Fesztivál egy kis wellness-szel?

Nem olyan régen írtunk már egy beharangozót a celldömölki Tavaszköszöntő Tulipán Fesztiválról. Akkor viszont sok konkrétummal sajnos még nem szolgálhattunk. Most viszont már minden program fix. Két hét, és indul a háromnapos esemény.

Celldömölk egyik legnépszerűbb eseménye, a Tavaszköszöntő Tulipán Fesztivál április 12-én, 13-án és 14-én lesz. A pontos helyszín a városközpont. Legalábbis a koncertek itt lesznek. És, hogy kik lépnek fel? Többek között a Lord, a Margaret Island és a VadVágány. A koncertek mellett persze lesznek egyéb tavaszi programok is. Lehet majd helyi ételeket, italokat kóstolni – erre a helyi termék vásáron több alkalommal lesz lehetőség. Lesz továbbá népművészeti kirakodó- és virágvásár. Illetve néptánc- és népzene találkozó is. A gyermekeket ugrálóvár, kézműves foglalkozások várják. No, meg a kisvonat. Amivel végigjárható akár a celldömölki tulipánút is. De ugyanez megtehető hintóval is.

Ugyanakkor ne feledje, hogy a fesztiválon motoros felvonulás is tartanak, illetve retro disco is lesz. És, hogy melyik programot melyik napon tartják? A mellékelt plakáton mindez megtekinthető.

Ami viszont nem szerepel a plakáton, hogy a tavaszköszöntő programokat akár egy vulkánfürdős wellness-szel is összekötheti. Jöjjön el Celldömölkre, kóstoljon helyi ételeket, Ság hegyi borokat, hallgasson egy kis élő zenét, mindezt pedig vezesse le egy jó kis fürdőzéssel! A tulipán fesztivál mindhárom napján várjuk szeretettel a Vulkánfürdőben.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020