Húsvétkor rengetegen indulnak wellness-szelni

Húsvétkor annak ellenére is megtelnek a szállodák, hogy a szobák átlagára a tavalyinál 5-10 százalékkal magasabb. És ez nem csak a fővárosban van így. Vidéken, így Celldömölkön sincs már gyakorlatilag szabad szoba. A Vulkánfürdővel közvetlenül átjárható JUFA is szinte megtelt. Ráadásul sokan nem csak három napra jönnek. Ahogy a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége is tájékoztat: vidéken nem ritka a 4-5 éjszakás foglalás. Az iskolai tavaszi szünet miatt ugyanis sokan tovább maradnak, mint egy klasszikus hosszú hétvégén.

Persze az, hogy teltházzal működnek az ünnepek alatt a helyi szállodák, nem azt jelenti, hogy a fürdőben ne lenne lehetőség egy napos lazításra. Mivel a wellness részlegünk tágas, és az április végi időjárás miatt már a kinti termálvizes medencében is bátran lehet hosszabb ideig fürdőzni, nem kell tartani a zsúfoltságtól.

És, hogy pontosan milyen idő lesz a húsvéti hosszú hétvégén? Az előrejelzések szerint mind a négy napon 20 fok körüli hőmérséklet várható. Ennél alkalmasabb kinti termálfürdőzős időt aligha lehetne kívánni. Ha hozzánk jön lazítani, ezt egy klasszikus, félig fedett gyógyvizes szabadtéri medencében és egy kültéri pezsgőfürdőben is megteheti.

Végül nézzük meg az árakat és a húsvéti programokat! A felnőtt napijegy 2 ezer 750 forint, a diák 2 ezer, a nyugdíjas 2 ezer 200 forint. A gyerek pedig 1700 forint. Az ünnepre szervezett extra programok pedig a mellékelt plakáton.

 

 

Jöjjön el hozzánk fürdőzni a húsvéti hosszú hétvégén is!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!