Nyári tábor a Vulkánfürdőben – Árak, időpontok

Nem tudjuk, hogy csak nekünk tűnik így, vagy másoknak is hasonló érzései vannak: tegnap szinte még karácsony volt, most meg már a nyári programokat szervezzük. Egy jó hónap, és itt a nyár… Ez pedig azt is jelenti, nem árt lassan elgondolkodni azon, hogy milyen nyári tábort választunk a gyerekeknek. Mondjuk olyat, ahol az átlagnál nagyobb szerepet kapnak a vizes élmények, beleértve az úszást is.

A Vulkánfürdőben a nyáron két alkalommal is tartunk nyári napközis tábort. Június 24-e és 28-a között, illetve augusztus 5-e és 9-e között.

Mindkét – naponta reggel 8 órától délután 5 óráig tartó – táborban lesz sportolás (főként úszás és foci), mozi, fagyizás és kézműves foglalkozás – sok más mellett.

Az ebéd és az uzsonna költségét is magába foglaló részvételi díj 24 ezer 900 forint, ami testvérkedvezménnyel még kedvezőbb, 22 ezer 900 forint.

Ugyanakkor ne feledkezzünk meg arról, hogy a nyáron hetente több alkalommal is tartunk a Vulkánfürdőben ingyenes intenzív gyógyúszást. Ezek időpontjai az alább mellékelt plakáton.

Szeretettel várjuk a gyermekeket!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!