Mennyibe kerül egy strandbelépő a Vulkánfürdőbe?

Talán az első kérdések egyike ez, amikor felmerül a lehetősége annak, hogy Celldömölkön fürdőzzünk egyet a nyáron. Röviden talán úgy lehet erre válaszolni: jóval kevesebbe, mint a környező nagyobb fürdők jegyárai.

Konkrétabban:

A Vulkánfürdőben egy felnőtt napijegy 2 ezer 750 forintba kerül. A nyugdíjas jegy 2 ezer 200 forint, a gyermek jegy (4 és 14 éves kor között) 1700 forint. A diákok pedig 2 ezer forintért válthatják meg a belépőt. 

Természetesen a celldömölkieknek jár kedvezmény

A helyi lakosoknak egy egész napra szóló felnőtt jegy 1920 forintba kerül, a nyugdíjasoknak 1450 forintba, a gyerekeknek 1300 forintba, míg a diákoknak 1450 forintba.

És ezek a teljes napra szóló jegyek – érdemes ránézni a 4 és 2 órás belépő árakra is.

Főleg, ha nyáron, mondjuk egy eseti strandolásra vágyunk. Vagy, ha a kánikulában, a legmelegebb órákban inkább máshol lazítanánk, és csak kevésbé napsütötte órákban strandolnánk.

Mondjuk egy délelőtti vagy egy három óra utáni csobbanás a kisgyerekeseknek például remek opció lehet. A pontos árak itt.

A fürdő egyébként a nyári szezonban vasárnaptól csütörtökig reggel 9 órától este 7 óráig tart nyitva. Míg pénteken és szombaton reggel 9 órától egészen este fél 9-ig.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020