Mi az, ami egy aktív sporttevékenység után igazán jól esik? – Újra Vulcanrun Celldömölkön

Gyógyfürdő, szaunázás és masszázs – az izmok regenerálódásában mindhárom rengeteget segíthet. De mindezt miért írjuk le itt, a Vulkánfürdő honlapján? Mert hamarosan újra itt celldömölki Switelsky Vulcanrun terepfutó verseny időpontja. Mi pedig szeretnénk felhívni a nevezők figyelmét arra, hogy a levezetéshez, a regenerálódáshoz akár a Vulkánfürdő szolgáltatásait is igénybe vehetik.

Legyen szó 5, 10 vagy 25 kilométeres távról, esetleg váltó futamról, a forró fürdő, a szaunázás biztosan jól esik majd a versenyzőknek. A program egyébként november 30-án lesz. A helyszín pedig a Ság hegy. Egészen pontosan a Sághegyalja körút 1. Innen lesz majd a rajt. 

Családosoknak is egy jó program lesz – főleg, ha fürdőzni is eljönnek hozzánk.

A Vulcanrun-on ugyanis lesz gyereknek szervezett futás is. Szóval akár az egész család indulhat a versenyen. Ami után aztán irány a Vulkánfürdő! Ahol nem csak a felnőttek tudnak feltöltődni, a kicsiket ugyanis gyerekvilág várja. Csúszdákkal, élményelemekkel, vízi játékokkal. 

Jöjjenek el önök is Celldömölkre november végén. Sportoljanak egy jót, utána pedig lazítsanak egy nagyot a Vulkánfürdőben. A verseny részletei itt. A fürdő belépőjegy árairól pedig itt informálódhat.

 

Fotó: Illusztráció

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020