Fürdőzzön kedvező áron az őszi szünetben!

Ha az őszi szünetre keres ideális családi programot, a Vulkánfürdő kínálatát mindenképpen tekintse. Egyrészt mert fürdőzéshez kapcsolódó időtöltés mindig nyerő választás. Másrészt mert nálunk úgy érezheti jól magát az egész család, hogy nem kell tízezreket kifizetni. 

Úgy kínálunk kedvezményes fürdőbelépőt, hogy közben a szolgáltatási kínálat vetekszik a nagyobb fürdőkével. A Vulkánfürdőben ugyanúgy van gyógyvizes részleg, egész évben üzemelő forró vizes szabadtéri medence, pezsgőfürdő, szaunavilág és csúszdázós gyermek egység is, mint egy országos hírű komplexumban. Csak nálunk nincs zsúfoltság…

És még az árak is kedvezőek.

Mit jelent ez?

A Vulkánfürdőben egy felnőtt fürdőbelépő 2 ezer 750 forintba kerül. A nyugdíjas jegy ára 2 ezer 200 forint, a diák belépő 2 ezer, a gyermek 1700 forintba kerül. Ezek az egész napra szóló jegyek árai. De kínálkozik lehetőség négy, illetve két órára is belépőt váltani. Ezek természetesen még olcsóbbak. 

De ha családdal érkezik, vagyis legalább egy fő 1-14 éves kor közötti, akkor a napijegy is kedvezőbb.

Ebben az esetben egy felnőtt belépő 2 ezer 250 forint, a nyugdíjas 1750, míg a gyermek és a diák belépő 1450 forintba kerül.

Hogy döntött? Eljönnek hozzánk az őszi szünetben (is) fürdőzni? Ha kedvet kaptak, a nyitvatartásunkat itt tekintheti meg

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020