Őszi, téli kikapcs – Foglaljon szállást Ság hegyre néző mobilházban!

Azt talán már sokan tudják, hogy a JUFA hotel szobáiból akár fürdőköntösben is átsétálhatunk a Vulkánfürdő wellness részlegébe. Hiszen közvetlen az átjárás. Azt viszont már valószínűleg kevesebben tudják, hogy a fürdő mellett egy kemping is üzemel. Ráadásul olyan, ahol ilyenkor ősszel is várják a vendégeket.

Természetesen nem sátrazókra gondolunk. Inkább a lakókocsival érkezőkre, illetve azokra, akik szívesen szállnak meg modern, fűthető mobilházban. Igen, merthogy a fürdő közvetlen szomszédságában egy mobilház park is található. Ami egyúttal azt is jelenti, hogy a kempingben megszálló vendégeknek szintén közvetlen az átjárás a fürdőbe.

A mobilház ráadásul apartmanként üzemel, vagyis adott a főzési lehetőség, illetve kisállat is elszállásolható. Ami pedig még különösen vonzó, hogy a házikók természetközeli helyen találhatók. A teraszról például a Ság hegy látható.

A mobilházak egyébként két hálóteresek, maximum hat fő elszállásolására alkalmasak. Szóval akár nagyobb család is jöhet. Plusz a JUFA hotel éttermében kedvezményesen étkeznek a mobilház vendégei. Vagyis, ha nem szeretnénk magunknak főzni, csak pár perc séta az étteremig.

Az árakról a JUFA kemping honlapján informálódhat – ugyanitt a házakat bemutató virtuális túrát is talál.

De szállást nem csak a központi oldalon, hanem akár a Szállás.hu-n is foglalhat. Nézze meg, mikor van szabad hely, és jöjjön el Celldömölkre feltöltődni – akár a téli időszakban!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020