Szolgáltatások

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Gyógyvíz

A gyógyvíz nem csak akkor hasznos, ha az egészségügyi panaszainkat kezelnénk vele. A gyógyvíz segít a betegségek kialakulásának megelőzésben, a kikapcsolódásban, az ellezulásban is. A víz hője hozzájárul az izmok ellazításához, a stressz elűzéséhez. Ha pedig a lelki egyensúly rendben van, a testi egészség is könnyebben erősödik. Különösen úgy, ha a gyógyvízben lévő ásványi anyagokat is hasznosítjuk mindehhez. Nézze meg, mi mindenre jó a Vulkánfürdő gyógyvize!

Masszázs

A masszázs olykor feltölt, máskor regenerál és elűzi a fájdalmat. Egy jó masszázs közben kikapcsolunk, nem figyelünk semmire. Egyszerűen csak ellazulunk és élvezzük, ahogy a testünk és a lelkünk is felfrissül. Ki ne szeretné ezt átélni, és hol máshol lenne idő erre, mint wellnesselés közben?  Akár a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőben.

Wellness kezelések

Divatos dolog manapság wellnesselni. De tudjuk-e, mennyi minden plusz lehetőség kínálkozik egy fürdőben a masszázs és a szauna mellett arra, hogy kicsit feltöltődjünk, kikapcsolódjunk? Rengeteg. A Vulkánfürdőben egyebek mellett lazíthatunk pezsgőfürdőben, kérhetünk testpakolást, iszapkezelést és még sóbarlang kezelést is igénybe vehetünk. És nem csak külön-külön, hanem csomagban is kipróbálhatjuk a celldömölki wellness szolgáltatásokat (az árak itt). 

Szauna

Szaunázni mindenki tud, a magyarok közül mégis kevesen lazítunk így, ha fürdőzni megyünk. Pedig ha már wellnesselünk, miért ne szaunáznánk is? A szauna ugyanis segít a méregtelenítésben, erősíti az immunrendszert, de a hő segít a kikapcsolódásban és elűzi a stresszt is. És ez csak pár jótékony hatás. Ennél jóval több ismert. Miért ne szaunázna Ön is, ha hozzánk érkezik Celldömölkre? (A szauna világot Jufa Vulkán Fürdő Resort üzemelteti.)

Strand, külső medencék

Mi az, amit a gyermekek a legjobban élveznek, ha nyaralni megy a család? Valószínűleg a strandolás. De az is akkor az igazi, ha a szülők és a gyerekek egyaránt jól érzik magukat. És ez csak úgy lehetséges, ha többféle medencében lehet fürdőzni. Nálunk, a Vulkánfürdőben ez adott, található itt gyógymedence, csúszdamedence, pancsoló és egy 560 négyzetméter vízfelületű élménymedence is. Jöjjön hozzánk nyáron is!

Szépségápolás

Aki teljes wellnessre törekszik, a lazító wellness után a szépségápolásra is áldoz időt. Ezt a Vulkánfürdőben is megteheti. Fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr – számtalan szépségápolási szolgáltatás közül választhat, ha hozzánk érkezik. És miért ne tenne így, hiszen ahhoz, hogy teljesen jól érezzük magunkat, a külsőnknek is rendben kell lennie. Ebben a fürdő szakértőinek kezei lesznek az Ön segítségére. Várjuk.

TB támogatott kezelések

Úgy a legjobb gyógyulni, ha közben kellemes élményekkel is gazdagodunk. Ráadásul, ha mindez még olcsóbban is lehetséges, miért ne kezelnénk, kezeltetnénk magunkat így, hozzáértőkkel? Nézze meg itt, hogy mennyi mindenre jó a Vulkánfürdő gyógyvize, ugyanitt a társadalombiztosító által támogatott kezelések árairól is olvashat.

Sportolás

A wellness manapság már nem csak arról szól, hogy beleülünk a gyógyvízbe és a pezsgőfürdőbe. Persze ez is jó, da aktívan még jobb. A fürdőzés, a masszázsok és a szauna mellett ússzon egy keveset a Vulkánfürdő úszómedencéjében. Ha pedig a családdal, barátokkal érkezik hozzánk a nyáron, játszanak egy jót a strandröplabda- és strandfoci pályánkon. De ajánljuk figyelmébe a csoportos és egyéni úszástanulási lehetőséget is. A 25 m-es úszómedencében úszósapka használata kötelező.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!