Amennyiben az újévi fogadalom összefügg a sporttal…

Mi emberek sokfélék vagyunk, ha edzésről van szó. Néhányan a futópadot, a súlyzókat, vagy a kerékpárt szeretjük, míg mások valami egészen más alternatívára vágynak, ha mozgásról van szó.

Ez lehet például az úszás

Az úszás kiváló opció lehet ha egy kiméletes, ám hatékony mozgásformát keresünk. Ráadásul ez egy olyan sport, ami a testünket is kímélik. Hiszen a vízben nem nehezedik akkora nyomás az ízületekre, mint a szárazföldi sportoknál.

Plusz az úszás lelket is rendben tartja. A stressz levezetésére és a kitartás erősítésére aligha tudnánk megfelelőbb mozgásformát javasolni. És különösebb extra tudás sem kell ahhoz, hogy űzzük ezt a sporot. Ha mellúszás megy, már neki is állhatunk az edzésnek. A hatás pedig rendkívül gyors. Pár hossz után érezni fogja, hogy az úszás a teljes izomzatot átmozgatta. Néhány edzés követően pedig valószínúleg már azt is megtapasztalja, hogy sokkal jobban tűri a feszültséget és energikusabb is, mint korábban.

Úgyhogy az új évben is irány a Vulkánfürdő!

Ha nálunk tartja az úszó edzését a levezetésre is helyben kínálkozik lehetősége. Pezsgőfürdőzés, gyógyvíz, szauna, masszázs… Mind-mind adott a celldömölki fürdőben.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020