Szabadtéri termálfürdőzés közben élvezni a tavasz első napsugarait… Élje át ezt nálunk!

Élvezze nálunk a tavasz első napsugarainak melengető simogatását! Három tippünk is van ahhoz, hogy mindezt hol és hogyan teheti meg a Vulkánfürdőben.

Az első és legkézenfekvőbb, hogy a télen, nyáron üzemelő kinti termálvizes medencében lazítva töltődik. Miközben a gyógyvíz kellemesen melegít, az arcunkat simogatja a napfény. Becsukott szemmel, a vízben relaxálva átélni ezt felemelő érzés.

De hasonló élményben lehet részünk, ha szabadtéri pezsgőfürdőben pihengetünk. Annyi különbséggel, hogy itt még masszírozó vízi elemek is gondoskodnak arról, hogy átlagon felüli legyen a feltöltődés.

És ha már átlagon felüli élmény… A Vulkánfürdő szaunavilágának panorámás pihenőterében szintén élvezhetjük a tavasz első napsugarait. A nagy, Ság hegyre néző üvegablakokon keresztül ugyanis rengeteg napfény áramlik be a helyiségbe. Képzelje el, hogy szaunázás után az itt lévő nyugágyakban lazít… 

Ha kedvet kapott egy kis kora tavaszi wellnesshez, szívesen látjuk Celldömölkön! Éledjen a természettel újjá a tél után!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!