Szolgáltatások

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Gyógyvíz

A gyógyvíz nem csak akkor hasznos, ha az egészségügyi panaszainkat kezelnénk vele. A gyógyvíz segít a betegségek kialakulásának megelőzésben, a kikapcsolódásban, az ellezulásban is. A víz hője hozzájárul az izmok ellazításához, a stressz elűzéséhez. Ha pedig a lelki egyensúly rendben van, a testi egészség is könnyebben erősödik. Különösen úgy, ha a gyógyvízben lévő ásványi anyagokat is hasznosítjuk mindehhez. Nézze meg, mi mindenre jó a Vulkánfürdő gyógyvize!

Masszázs

A masszázs olykor feltölt, máskor regenerál és elűzi a fájdalmat. Egy jó masszázs közben kikapcsolunk, nem figyelünk semmire. Egyszerűen csak ellazulunk és élvezzük, ahogy a testünk és a lelkünk is felfrissül. Ki ne szeretné ezt átélni, és hol máshol lenne idő erre, mint wellnesselés közben?  Akár a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőben.

Wellness kezelések

Divatos dolog manapság wellnesselni. De tudjuk-e, mennyi minden plusz lehetőség kínálkozik egy fürdőben a masszázs és a szauna mellett arra, hogy kicsit feltöltődjünk, kikapcsolódjunk? Rengeteg. A Vulkánfürdőben egyebek mellett lazíthatunk pezsgőfürdőben, kérhetünk testpakolást, iszapkezelést és még sóbarlang kezelést is igénybe vehetünk. És nem csak külön-külön, hanem csomagban is kipróbálhatjuk a celldömölki wellness szolgáltatásokat (az árak itt). 

Szauna

Szaunázni mindenki tud, a magyarok közül mégis kevesen lazítunk így, ha fürdőzni megyünk. Pedig ha már wellnesselünk, miért ne szaunáznánk is? A szauna ugyanis segít a méregtelenítésben, erősíti az immunrendszert, de a hő segít a kikapcsolódásban és elűzi a stresszt is. És ez csak pár jótékony hatás. Ennél jóval több ismert. Miért ne szaunázna Ön is, ha hozzánk érkezik Celldömölkre? (A fürdő területén két szaunavilág található, egy kisebb a fürdő által üzemeltetett  textiles szauna (finn-, infra szauna, merülődézsa, szaunalepedőt biztosító), és egy nagyobb a szomszédos szálloda (Vulkán Hotel Szállodaüzemeltető Kft.) által üzemeltetett textilmentes (2 db finn szauna, infraszauna, gőzkabin, bio szauna; szaunalepedőt nem biztosít; szaunaszeánszok 3 alkalommal naponta).

Strand, külső medencék

Mi az, amit a gyermekek a legjobban élveznek, ha nyaralni megy a család? Valószínűleg a strandolás. De az is akkor az igazi, ha a szülők és a gyerekek egyaránt jól érzik magukat. És ez csak úgy lehetséges, ha többféle medencében lehet fürdőzni. Nálunk, a Vulkánfürdőben ez adott, található itt gyógymedence, csúszdamedence, pancsoló és egy 560 négyzetméter vízfelületű élménymedence is. Jöjjön hozzánk nyáron is!

Szépségápolás

Aki teljes wellnessre törekszik, a lazító wellness után a szépségápolásra is áldoz időt. Ezt a Vulkánfürdőben is megteheti. Fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr – számtalan szépségápolási szolgáltatás közül választhat, ha hozzánk érkezik. És miért ne tenne így, hiszen ahhoz, hogy teljesen jól érezzük magunkat, a külsőnknek is rendben kell lennie. Ebben a fürdő szakértőinek kezei lesznek az Ön segítségére. Várjuk.

TB támogatott kezelések

Úgy a legjobb gyógyulni, ha közben kellemes élményekkel is gazdagodunk. Ráadásul, ha mindez még olcsóbban is lehetséges, miért ne kezelnénk, kezeltetnénk magunkat így, hozzáértőkkel? Nézze meg itt, hogy mennyi mindenre jó a Vulkánfürdő gyógyvize, ugyanitt a társadalombiztosító által támogatott kezelések árairól is olvashat.

Sportolás

A wellness manapság már nem csak arról szól, hogy beleülünk a gyógyvízbe és a pezsgőfürdőbe. Persze ez is jó, da aktívan még jobb. A fürdőzés, a masszázsok és a szauna mellett ússzon egy keveset a Vulkánfürdő úszómedencéjében. Ha pedig a családdal, barátokkal érkezik hozzánk a nyáron, játszanak egy jót a strandröplabda- és strandfoci pályánkon. De ajánljuk figyelmébe a csoportos és egyéni úszástanulási lehetőséget is. A 25 m-es úszómedencében úszósapka használata kötelező.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020