„Kikapcsolódás a Vulkán erejével”

Kedvezményezett neve: Vulkán Gyógy- és Élményfürdő Üzemeltető Kft.

Szerződött támogatás összege: 4 012 572 Ft

Projekt összköltsége: 4 130 100 Ft

Támogatás mértéke: 100 %

Projekt fizikai befejezése: 2021.12.31.

Projekt azonosító száma: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2021-02229


A projekt tartalma:

A Vulkán Gyógy- és Élményfürdő alapvető fürdőszolgáltatásai mellett hangsúlyt fektet a fürdőkultúra helyben történő népszerűsítésére, az ehhez kapcsolódó közösségi rendezvények szervezésére. A projektben megvalósuló programokkal megszólítjuk a helyi közösséget, annak különböző korosztályait, családokat, baráti közösségeket. Olyan szabadidős tevékenységformákat kínál a programsorozatunk, melyeknek közösségfejlesztő és -építő jellege van.

A Vulkán Gyógy- és Élményfürdő Celldömölk intézményeként működik, gyógyvízzel rendelkező fürdőként várja a vendégeket, wellness szolgáltatásokat, gyógyászati kezeléseket, sportolási lehetőséget nyújt kínálva. A létesítményben minden generáció megtalálja a számára megfelelő szolgáltatást. Több olyan programot is szervezünk, és a programelemek külön-külön is alkalmasak arra, hogy a fürdőkultúrát újabb szemszögből ismerhessék meg a résztvevők, ugyanakkor közösségi élményt nyújtsanak a számukra. A pályázat részeként az alábbi rendezvények kerülnek megrendezésre:

Nyárköszöntő – Városi gyermeknap 

A beltéri fürdőzés után a szabadtéri medencék megnyitását, a nyári fürdőzést, strandolást népszerűsítjük a programmal. A hétvégi rendezvényen a kültéri medencékben játékos versenyeket szervezünk a családi és baráti közösségek számára. A nyarat köszöntve a Szent Iván-napi napfordulóhoz kapcsolódva, a strand területén tüzet gyújtva a közösségi hagyományokra hívjuk fel a figyelmet, folklór műsorral színesítve a rendezvényt.

Éjszaka a strandon – Strandok éjszakája

A Vulkán Gyógy- és Élményfürdő kiváló sportolási lehetőségekkel bír, sportuszodával, kültéri pályákkal rendelkezik. Különleges élményt nyújt majd a közösségnek a késő esti-éjszakai strandolás mellett a sportversenyeken való részvétel. A zenés éjszakai fürdőzésen helyi együttesek mutatkoznak be. A fürdő területe alkalmas arra, hogy autós és motoros találkozót, bemutatót szervezzünk, alapozva a helyi autós-motoros közösségre, bemutatva őket a közönségnek. A programot szórakoztató előadások kísérik.

Fürdőünnep – Fürdő születésnap

A fürdő megnyitásának évfordulóján közösségfejlesztő programokat szervezünk a közönségnek. A strand területén játszóházat szervezünk, ahol mindegyik generáció kipróbálhatja magát. Kreatív alkotások készítése a víz témakörében, családi vetélkedő és szórakoztató programok helyi előadók közreműködésével.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020