A grill élménye sok vendéget visszahoz a Ság hegy lábánál lévő kempingbe

A grillezést, a grillen – szabad tűzön – készült húsféleségeket és más ínyencségeket nem lehet megunni. A grillezés különleges élmény, különösen azoknak, akik éven át csak akkor lehetnek grill közelében, ha olyan helyen nyaralnak, ahol van módjuk erre. 

Akik Celldömölköt választják úti célnak, örülhetnek: biztosan nem maradnak grill élmény és grill ételek nélkül. Elsősorban is azok élvezhetik a grillezés élményét, akik a szálloda közvetlen szomszédságában lévő kempingben nyaralnak.

JufaGrill

A Ság hegyi panorámájú kempingben 74 nagy lakókocsi-beállót, 102 sátras parcellát és négy modern, ötszemélyes jurtát alakítottak ki vizesblokkokkal, mosogató-, mosó- és szárítógéppel felszerelve. Mindegyik beállóhelynél és parcellánál adott az áram-, a víz- és a szennyvíz csatlakozási lehetőség, továbbá a wifi.

A vendégek kényelméről és szórakozásáról a Vulkán Grill Étterem, a játszótér és a minigolf gondoskodik.

A Vulkán Grill Étterem csütörtöktől szombatig délután 3 és este 9 óra között tart nyitva. S ahogy a neve is elárulja, a grill ételekre specializálódott – a kempingezők és a többi, Celldömölkön nyaraló vendég örömére és megelégedésére. A grillezett finomságoknak már az illata is megindító, hát még az íze! Ezeket nem elég egyszer megkóstolni. Nem véletlen, hogy sok a visszajáró vendég.

Ha Ön is részese szeretne lenni a grill élményeknek, keresse fel a Vulkán Grill Éttermet a Ság hegy lábánál lévő kempingben! Be fogja látni: ide máskor is szívesen visszajön.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020