Hurrá, nyaralunk! Szezonkártyával a diákoknak még olcsóbb a strandolás a Vulkánfürdőben

Itt a nyár, a vakáció, remek az idő – reméljük, így is marad. Srácok, irány a strand! Hogy melyik? Hát persze, hogy a celldömölki Vulkánfürdő strandja. Most különösen megéri itt fürdőzni, napozni, játszani.

Egyedülálló lehetőséget kínál a 16 évnél fiatalabb diákoknak a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő. Nem kell naponta belépőt váltaniuk, elég, ha megvásárolják az úgynevezett szezonkártyát, és azt, valamint a fényképes igazolványukat felmutatva egész nyáron korlátlanul használhatják – akár napi többszöri belépéssel – a strandot és az élményfürdőt.

szezonkartya

A kártya mindössze 17 ezer 900 forintba kerül. Soknak tűnik? Pedig egyáltalán nem az. Számoljunk! Ha napi belépőt vásárolnánk, ebből az összegből legfeljebb tizenhárom alkalommal lehetne strandolni a Vulkánfürdőn. És mi van akkor, ha reggel még hétágra süt a Nap, de délben beborul, aztán esik? Oda a strandolás. Úgy is mondhatnánk, elvész a napi jegy, pontosabban nem lehet egész nap élvezni a fürdő nyújtotta örömöket. Szezonkártyával más a helyzet. Nem veszik el semmi, ha esősre fordul is az idő, hiszen újra kisüt a Nap és megint lehet menni a fürdőbe ugyanazzal a kártyával.

Elsősorban a celldömölki és a környékbeli falvakban élő diákoknak nagy lehetőség a szezonkártya, hiszen ők akár gyalog és kerékpárral is könnyen eljuthatnak a fürdőbe, és szinte egész nyáron, minden nap használhatják ennek a kártyának az előnyeit. De akik a nagyszülőknél vagy ismerősöknél nyaralnak, azoknak is érdemes megfontolni a szezonkártya megvásárlását, hiszen ha csak két hétig minden egyes napon kilátogatnak a Vulkánfürdőbe, már megérte számukra ezt a megoldást választani.

medence

Szóval: hurrá, nyaralunk! A Vulkánfürdő szezonkártyájával pedig minden diáknak jár a kedvezmény. A részletekről a fürdőn adnak felvilágosítást.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020