Neked is az egyik kedvenced az élményrészen lévő nyakzuhany?

Te is szereted, amikor a válladat, a nyakadat a kellemes erősséggel lezúduló víz masszírozza? Nem vagy egyedül, ha igen. Bizonyára Te is tudod, milyen kellemes és hasznos tud ez lenni. Főleg akkor, ha éppen feszültek a vállizmok. Ilyenkor a nyakzuhany segít abban, hogy az itteni izmok ellazuljanak, és a gyakran kísérő tünetként tapasztalt fejfájás is elmúljon. De nem csak a fejfájás enyhíthető a víz a masszírozó erejével. Az élménymedencében lévő víz alatti hidromasszázs elemek is sokat segíthetnek a lazításban. A hát egyes részeit masszírozva elmúlhatnak az izomfeszülések.

De azért az ilyen lazító kezelést se vigyük túlzásba! Ugyanis a túl hosszú masszázs izomlázat eredményezhet, bár a gyógyvíz képes az ilyen jellegű panaszok kezelésére is. Mégis talán kellemesebb, ha megelőzzük az izomfájdalmat. Ezért azt javasoljuk, inkább többször és rövidebb ideig masszíroztassuk csak magunkat a vízsugárral és más hidromasszázs elemekkel is.

gyógyfürdő Celldömölk

Egyébként a háton, a nyakon lévő izomfeszülés gyakran a stresszes életmódnak köszönhető. Ha Te is tapasztalsz hasonlót, érdemes ellátogatni gyógyfürdőbe. Akár Celldömölkre, a Vulkánfürdőbe, ahol a víz masszírozó erejének igénybe vétele mellett akár gyógyászati kezeléseken is részt vehetsz.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020