Öt ok, amiért érdemes a celldömölki Vulkánfürdőt választani

Ha fürdőt keresünk, rendszerint olyan helyre mennénk, ahol kellőképpen ki tudunk kapcsolódni, és még az egészségünkért is tehetünk valamilyen módon. Mutatjuk, hogy a celldömölki Vulkánfürdőben milyen lehetőségek kínálkoznak a teljes feltöltődéshez.

Elsődlegesen a gyógyvizet célszerű megemlíteni. A magas fluor tartalmú víz nagy mértékben hozzájárulhat a mozgásszervi panaszok kezeléséhez. De önmagában a termálvíz hője is jótékony hatású. A meleg víz nagyon jól ellazít, segít kikapcsolni.

A kikapcsolódást nem csak a gyógyvíz segíti Celldömölkön, hanem a nyugodt környezet is. Manapság érték, különösen az 50 évesnél idősebbeknél, hogy nyugodtan, ellazulva tölthessék a pihenésre szánt időt. A celldömölki fürdő előnye, hogy nincsen zsúfoltság. Az ide érkező vendégek kényelmesen elférnek a medencékben. Nem kell attól tartani, hogy mellettünk ugrálnak majd a vízbe a kicsik a szülők karjaiba.

Persze ettől még a családosok éppúgy jól érezhetik magukat, mint az idősödők. A strand részen például található egy gyermek csúszdamedence, egy kisgyermek pancsoló és 560 négyzetméteres vízfelülettel rendelkező élménymedence. Amiben buzgárok, szökőkutak, örvények és hidromasszázs elemek teszik még nagyobb élménnyé az itteni strandolást. A belső részben pedig külön gyermekvilág várja a kicsiket.

Vagyis amíg a szülők, a nagyszülők a termálvízben lazítanak, a gyerekek az élményrészen élvezhetik a kikapcsolódásra szánt napot. 

De – ahogy említettük – a teljes értékű kikapcsolódáshoz a mozgás is hozzátartozik. Celldömölkön, a fürdőben fedett úszómedence áll a sportolni vágyók rendelkezésére. A szabad téren pedig akár homokos strandröplabda és kézilabda pályán játszhatunk egy jót a családdal vagy a barátokkal.

És ha már a teljes kikapcsolódás a cél, a legtöbben szívesen próbálnánk ki különféle extra szolgáltatásokat is. Akár egy frissítő pezsgőfürdő, lazítás a sóbarlangban vagy egy jó masszázs is sokat tehet azért, hogy kikapcsoljunk és egy kicsit elfeledjük a hétköznapi teendőket.

Még egy dolog. Aki fürdőzik, gyakran meg is éhezik. És, ha már pihenni indultunk, miért ne ennénk valami igazán finomat. A celldömölki Vulkánfürdőben erre is van lehetőség. Meglehetősen bőséges a gasztronómiai kínálat.

Várunk Celldömölkön. Nézz el hozzánk, és mi segítünk feltöltődni!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020