Ilyen panaszok esetén segít a Vulkánfürdő gyógyvize – Használja a tünetkeresőt Ön is!

Egyesek gyógyulni, mások megelőzésként mennek gyógyfürdőzni. És nagyon jól teszik, hogy ezt a természetes módszert választják, ugyanis rengeteg egészségügyi panasz orvosolható a gyógyvízzel. A Vulkánfürdő gyógyvize például különösen alkalmas az elöregedéssel járó egyes folyamatok kezelésére.

Leginkább a gerincben, az ízületekben kialakult porckopás esetén segít. De a köszvény okozta panaszok enyhítésekor is hatásos és az ízületeket körbevevő izmok és inak fájdalmának enyhítésére is alkalmas. Továbbá a gyulladásos reumatológiai tünetek kezeléséhez is ajánlott a Vulkánfürdő gyógyvize.

Egy jó celldömölki gyógyfürdős kezelés számos, sokakat érintő panasz esetén jelenthet segítséget.

Celldömölkön a Vulkánfürdőben lévő gyógyvíz  nátrium-hidrogénkarbonátos, kloridos típusú, lágy, nagy fluorid tartalmú (6,5 mg/l), kevéssé szulfidos meleg víz. Ami az ízületi problémák kezelésére kimondottan alkalmas. A gyógyvizes fürdőzésre nálunk egy gyógyvizes gyógymedence, valamint a 80 négyzetméteres fedett medence és egy 80 négyzetméteres nyitott részből álló, szintén gyógyvíz tartalmú termálvizes medence ad lehetőséget.

A Vulkánfürdő gyógyvize a derékfájás, a derékból kisugárzó fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére is alkalmas. Alkalmazásával a tartási rendellenességek, így a gerincferdülés okozta problémák kezelésében is érhetők el eredmények.

A gyógyvizes fürdőt akár egy kellemes úszással is kombinálhatjuk. De stresszes élethelyzetben a gyógyvíz mellett egy jó masszázs vagy egy méregtelenítő szaunázás is komoly eredményeket hozhat.

A celldömölki Vulkánfürdőben egyes kezeléseket a társadalombiztosító is támogatja. Érdemes megnézni, hogy így mennyi hasznos szolgáltatás kérhető olcsóbban. Ezekről részletek itt. Ha pedig arra kíváncsi, hogy az Ön egészségügyi problémájára milyen kezelés a leginkább ajánlott, írja be a panaszát az oldal alján található tünetkeresőbe!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!