A Vulkánfürdő belépőjegy árai az országos átlagnak megfelelőek

A Termalonline.hu készített egy összesítést, amiből kiderült, hogy melyek a legolcsóbb és legdrágább fürdők Magyarországon. És arról is kaptunk információt, hogy átlagosan menyibe kerül idén egy fürdőbelépő.

Az összesítésből megtudtuk, hogy egy fürdőbelépő 2016-ban átlagosan 2 ezer 110 forintba kerül. A Vulkánfürdőben egy fürdőbelépő ára pedig 2 ezer 400 forint, vagyis átlag körüli. Persze ennél olcsóbban is lehet fürdőzni Celldömölkön, ez az összeg ugyanis egy felnőtt napijegyre vonatkozik. A Vulkánfürdőben vásárolható nyugdíjas és gyermek jegy is. Sőt, akár 3 órás fürdőbelépő is, ami egy felnőttnek 1790 forintba kerül.

De mit kapunk a Vulkánfürdőben, ha itt váltunk fürdőbelépőt?

Rengeteg élményt. Nyáron és télen is. Ugyanis Celldömölkön nem időszaki strand működik, hanem egész éven át nyitva tartó gyógyfürdő. Ahogy a fürdő bemutatkozó menüpontjában is olvasható: a Vulkánfürdőben nyolc medencében érezhetik a látogatók a víz megújító, gyógyító hatását. De akár egy teljes wellnessprogram is szervezhető ide, hiszen a szaunázás lehetősége is adott, sőt masszázs és egyéb kényeztető szolgáltatások is igénybe vehetők. Érdemes ránézni a szolgáltatási listánkra. És természetesen a belépőjegy árakra is. Ez utóbbiért klikk ide.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020