Folyamatos akciók a Vulkánfürdőben

Nem csak hétvégén, hétköznap is érdemes ellátogatni a celldömölki Vulkánfürdőbe. Ha egy kis kikapcsolódásra vágyna, hétfőn, csütörtökön és pénteken is kedvezményes áron teheti meg.

Gyakran nem csak a hét indításához, hanem a dolgos hétköznapok befejezéséhez is szükségünk van egy kis plusz kikapcsolódásra. Ha így van, miért ne merítenénk erőt egy gyógyfürdős lazításból?

Hétköznapi feltöltődés a Vulkánfürdőben

Különösen megéri most a Vulkánfürdőt választani a hétköznapi feltöltődéshez, hiszen itt a hétfő mellett már a csütörtök is fürdőnap. Ami azt jelenti, hogy kedvezményesen váltható fürdőbelépő. A felnőtt és a gyermek jegy 990 forintba kerül, a nyugdíjas pedig 690 forintba.

vulkan_160809

De nem csak a fürdőzés kedvezményes a hétköznapokon. A pénteki szaunázás is olcsóbb. Ezen a napon a szaunavilág napijegy 1190 forintba kerül – 1500 forint helyett. Ha esetleg délután öt órától mennénk szaunázni pénteken, akkor pedig csak 790 forintot kell fizetnünk.

Használja ki Ön is a lehetőséget! Merítsen erőt a hétköznapok megpróbáltatásaihoz a Vulkánfürdő gyógyító vizéből! Az akció 2016. december 23-áig tart.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020