Nézzen körbe a Ság-hegyen, utána pedig lazítson egyet a Vulkánfürdő gyógyvizében!

A fürdőzés mellett milyen programokat szervezhetünk magunknak Celldömölkön? Ha itt jár, feltétlenül nézze meg a Kemenes Vulkánparkot.

Az érdeklődők itt megismerkedhetnek a tűzhányók működésével, igazán interaktív kiállítás mutatja be a vulkanikus folyamatokat. Ennek az apropója egyébként az, hogy a Ság-hegy is vulkán volt egykor, aminek a krátere ma már bárki számára megtekinthető. Vagyis, ha Celldömölkre megyünk, mindenképpen érdemes körbejárni a hegyet, végigsétálni a tanösvényeken is és mondjuk elkortyolni egy-két pohárral a helyi gazdák által termesztett szőlőből készült borokból. Celldömölk belvárosában “kötelező” látnivaló például a Szűz Mária Római Katolikus Kegytemplom, a Bencés Kolostor épülete, a Mária-kút vagy a Kálvária épülete. De ennél jóval több megtekintésre érdemes látványosság található Celldömölkön, amit ide sorolhatnánk. Ezekről itt tájékozódhat.

Ha a túrákkal és a látnivalókkal végeztünk…

Egy jó délelőtti séta után valószínűleg jól esne egy regeneráló fürdőzés. Erre a Vulkánfürdő kimondottan alkalmas. Az itteni gyógyvíz kiváló a mozgásszervi problémák kezelésére, így a napi séta után elfáradt ízületek, izmok is hatékonyan regenerálhatók általa. Persze frissülhetünk itt masszázs és szaunázás közben is. És úszhatunk is egyet levezetésként, ha azt szeretnénk. Számos lehetőség kínálkozik a feltöltődésre. Nyáron a kinti medencékben is fürdőzhetünk, hűvösebb időben pedig a benti termálvíz, ami feltölthet minket.

Az árakat is érdemes megnézni. Ha nem az egész napos fürdőzést választjuk, kérhetünk 3 órás jegyet is, ami a fürdőzéshez és a szaunázáshoz is váltható. Mutatjuk a részleteket.

Várjuk a celldömölki Vulkánfürdőben!

 

fotó: vulkansag.hu

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020