Stressz ellen – Ezeket a gyógyfürdős kezeléseket próbálja ki!

Függetlenül attól, hogy idős vagy fiatal, dolgozó vagy már kevésbé aktív valaki, a stressz mindenkire hatással van. Persze nem minden embert érint ugyanolyan mértékben, de az biztos, hogy a stressz kezelése senkinek sem árt. De melyek a leghatékonyabb módszerek?

Leginkább a gyógyfürdős kezelések alkalmasak arra, hogy kezeljük a stresszt. A wellness szolgáltatások különösen a megfeszült izmok újbóli ellazításában segítenek.

Egyébként a stressz egyik leggyakoribb tünete a nyaki és a vállnál található izmok merevsége. Ezzel valószínűleg már mindenki találkozott.

A kezelésben a termálvíz már önmagában is hatékony. A meleg hőmérséklet hatására ugyanis köztudottan lazulnak az izmok. De egy nyakzuhany is csodákra képes. Ilyenkor mi szabályozhatjuk, hogy a vízsugár hol masszírozza a nyakunkat, a vállunkat.

Szaunázás - Vulkánfürdő

De, ha már a gyógyfürdőben járunk, kérhetünk stresszoldó masszázst is. És még szaunázhatunk is. Ez utóbbi is kimondottan hasznos a stressz kezelésében. A hő hatására az izmok ellazulnak, távoznak a méreganyagok, ezzel együtt pedig mi is oldódni kezdünk.

Mi azt gondoljuk, hogy havonta egy-egy stresszoldó wellness mindenkinek ajánlott. Legalább egy gyógyvizes lazítás. De, ha még hatékonyabb kezelésre vágyunk, kérjünk masszázst és szaunázzunk is. Mindezekre Celldömölkön, a Vulkánfürdőben kínálkozik lehetőség, amikről részleteket itt olvashat.

Szeretettel várjuk Önt!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020