Szaunaszeánszok hetente több alkalommal is – és mindez csak ennyibe kerül

Hetente három alkalommal várjuk szauna partival a Vulkánfürdőben. Összesen nyolcféle felöntést próbálhat ki. Mutatjuk, milyeneket.

Szerdánként a Jamaica, a Jonathan blues és a Cafe Zacc elnevezésű felöntéseket próbálhatja ki, míg pénteken a Sárguló falevél, a Zúzmara és a Pihe-puha hópihe, szombaton pedig az Almáskerti álom, a Jamaica és a Karamell nevű szeánszokon lehet részt venni.

szaunazas_vulkanfurdo

Szaunaszeánszok hetente több alkalommal is

A szauna programok szerdán délután négy órakor kezdődnek, míg pénteken és szombaton délután öt órától lehet a különleges szeánszokon lazítani.

Mennyibe kerül mindez?

Ha mondjuk esti lazításra érkezne a celldömölki Vulkánfürdőbe, válthat három órás jegyet, ami egy felnőttnek 1790 forintba kerül. Emellé egy három órás szaunavilág belépő ára 1100 forint. Persze Cell kártyával ezek még olcsóbbak.

Ahogy a napi jegyek is. Egy teljes árú egész napos fürdőzés Celldömölkön 2 ezer 400 forintba kerül. Míg egy egész napos szaunavilág napijegy 1550 forintba.

Ez meglehetősen kedvező ár, más fürdők díjaihoz képest mindenképpen. És a Vulkánfürdőben ehhez jönnek még hozzá a bevezetőben felsorolt szeánszok.

Ugye, ezt Ön szerint is kár lenne kihagyni… Mi szeretettel várjuk egy kellemes lazításra Celldömölkön!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020