Egy gyógyító kezelés, ami stresszoldásra is ideális

Egy szolgáltatás, amiről sokan hallottak már, de itthon valamiért még kevesen próbálják ki. Pedig akár egy wellness közben is lehetőségünk lenne rá – a Vulkánfürdőben mindenképpen.

Ez a talpmasszázs, ami amellett, hogy hihetetlenül jól esik, a szervi betegségek gyógyítására is alkalmas. És ez nem egy spirituális dolog. Szóval nem hit kérdése, hogy gyógyít-e minket a talpmasszázs. Ugyanis bizonyított tény, hogy a talp reflexpontjait masszírozva olyan öngyógyító folyamatok indulnak el a szervezetben, amelyeknek a segítségével képes meggyógyulni a páciens. Persze ehhez több alkalom és kúra szerű kezelés szükséges. Ettől függetlenül már egyetlen talpmasszázs is hozhat eredményt. Például a masszőr feltérképezheti, hogy mely szervünkre, testrészünkre fér rá egy kis “támogatás”. Olyan problémák is kiderülhetnek, amik addig rejtve voltak, azaz nem tudtunk róluk. Így a komolyabb betegségek is megelőzhetők.

UTH_2014_10_07_3801

A diagnózis felállításának és a gyógyításnak az elve egyébként nagyon egyszerű, a talpon lévő reflexpontoknak ugyanis megvannak a hozzárendelt szervei. Ha pedig ezeket masszírozzák, elkezdődik az imént említett öngyógyító folyamat. És egyfajta stresszoldás is megindul, aminek a hatása, hogy sokkal fittebbnek érezzük magunkat, és az alvás is sokkal pihentetőbb lesz a kezelés után.

Szóval ha wellnesselni megy, éljen a lehetőséggel, és próbálja ki a talpmasszázst is! Nem fog csalódni.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020