Nézze meg, mennyibe kerül a Vulkánfürdőben egy hosszú hétvégés családi wellness!

A hosszú hétvégén sokan indulnak wellnesselni a családdal, így ilyenkor az átlagnál többen tájékozódnak arról, hogy mennyibe kerül egy fürdőbelépő, ha mondjuk egész nap fürdőznénk. Mi most mutatjuk az árakat.

A Vulkánfürdőbe egy felnőtt belépő 2 ezer 400 forintba kerül. A nyugdíjasoknak egy jegy ára 1600 forint. A gyermekeknek négy és tizennégy éves kor között 1350 forint egy fürdőbelépő.

De természetesen családi jegy is váltható a fürdőbe.

Ha mondjuk mindkét szülő megy fürdőzni a két gyermekkel, 6 ezer 200 forint a jegy a családnak. Ha a nagyszülőkkel mennek kikapcsolódni a gyerekek, akkor a nyugdíjas jegy 1400 forint. Azaz, ha a nagypapa, a nagymama és a két unoka megy fürdőzni, a jegy kereken 5 ezer forintba kerül.

Természetesen még ennél is olcsóbb a fürdőbelépő, ha Cell kártyával is rendelkeznek a vendégek. Ebben az esetben nagyjából 200 forint a kedvezmény vendégenként.

És, hogy miért érdemes a Vulkánfürdőben tölteni a hosszú hétvége valamelyik napját?

Mert többféle medencében lehet lazítani. Található itt gyógyvizes medence, félfedett medence, úszómedence és még egy gyermekvilág rész is. Nem beszélve a szaunáról és a pihenőtérről, továbbá a kiváló ételekről, amiket itt fogyaszthatunk.

vulkan-therme-kinderwelt-07_02

Szóval minden adott egy kellemes családi kikapcsolódásra a celldömölki Vulkánfürdőben. Mi szeretettel várjuk. És ne felejtse el, programokkal is készülünk. Erről részletek itt.

Az árakról pedig itt tudhat meg többet.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020