Itt az ideje kezelni az ízületi panaszokat

A téli időszakban a hideg hatására nem ritka, hogy felerősödnek az ízületi fájdalmak. Így az sem véletlen, hogy ilyenkor a szokásosnál talán többen határozzák el: itt az ideje kezelni a problémát.

A gyógyfürdők segítséget nyújthatnak

Enyhébb kopásos ízületi problémák esetén egy-egy fürdőzés is segíthet, viszont rendszeres panaszok esetén komolyabb gyógyfürdő kúrára van szükség.

A Vulkánfürdő vize alkalmas az ízületi problémák kezelésére. A víz összetételéről itt olvashat.

De nem csak a hagyományos gyógyfürdőzésre van lehetőség Celldömölkön, hanem komplett kúrák is igényelhetők.

Az ilyen kezeléssorozatokban a gyógyfürdőzés mellett iszapkezelés, vízsugár masszázs, súlyfürdő és még fizioterápia is szerepel. De nem ritka, hogy víz alatti gyógytornát is javasolnak a szakorvosok. Sok esetben ugyanis nem használ az ízületeknek, ha mozdulatlanul maradnak. A víz alatt pedig nem éri akkora terhelés a szervezetet, így a mozgás hatására fájdalom se jelentkezik.

A gyógyfürdő kúra egyébként egy 2-3 hetes “program”. Ez idő alatt szakértők felügyeletével zajlanak a kezelések. A gyógyfürdő kúrát pedig a társadalombiztosító is támogatja. Erről részleteket itt olvashat.

pezsgof

Amennyiben ízületi panaszait kezelné, a Vulkánfürdőben megteheti. Egy szimpla gyógyfürdőzés és komoly szakértelmet igénylő kúrák esetén is számíthat ránk.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!