Öt érv, amiért érdemes eljönnie a Vulkánfürdőbe

Fürdőzni, wellnesselni mindenki szeret, de nem mindegy, hogy milyen környezetben, mennyiért és milyen feltételek mellett tehetjük ezt meg. Mutatunk öt érvet, ami miatt mindenképpen érdemes a celldömölki Vulkánfürdőt választania.

Kezdjük a környezettel!

A Ság-hegy lábánál lévő gyógyfürdőben meglehetősen igényes környezet várja a fürdőzőket. Aki szeretne, télen is lazíthat a kinti termálmedencében vagy a gyógyvizes pezsgőfürdőben. A benti medencék mellett több szabadtéri is várja a wellnesselőket. De többféle szauna közül is választhat. A szaunavilágban lévő pihenőtérben pedig úgy lazíthat a nyugágyakban, hogy közben a Ság-hegy lenyűgöző látványa tárul Ön elé (képen).

UTH_2014_10_06_2772

Szintén fontos, hogy a Vulkánfürdő nem egy zsúfolt óriás komplexum. Aki fürdőzni szeretne, itt teljes nyugalomban teheti meg. Úgy, hogy közben minden ehhez szükséges szolgáltatás a rendelkezésére áll. Masszázs, szauna, gyógykezelések, sportolási lehetőség…

A harmadik érv az ár. A Vulkánfürdő árai a környező nagyobb fürdőkéhez képest jóval alacsonyabbak. Ráadásul lehetőség van három órás jegy vásárlására is, ami mondjuk egy Ság-hegyi túra után remek megoldás. Így az elfáradt izmokat akár a szaunában vagy a gyógyító vízben üldögélve is regenerálhatjuk.

És ehhez kapcsolódik a negyedik érv. Celldömölkön igazán hatékony gyógyító víz tör a felszínre. Ízületi és izompanaszok esetén ideális segítséget nyújt. De ezen kívül rengeteg más egészségügyi panasz esetén hatékonyan alkalmazható. Akár TB támogatott kúra keretében.

A gyógyításban és a helyes kezelés megválasztásában szakorvos segít. Szombatonként bárki részt vehet a vizsgálatokon. Így még a helyszínen kiderül, miként tudnánk a gyógyvíz, a fürdő szolgáltatásainak a segítségével kezelni a kialakult egészségügyi problémánkat. És ez lenne az ötödik érv, amiért szerintünk érdemes hozzánk jönni.

Mi várjuk!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!