Itt az allergia szezon – Próbálja ki a sószoba kezelést a tünetek enyhítésére!

Kétségtelenül itt a tavasz. A jó idővel együtt pedig az allergia szezon is megérkezett. A virágzás miatt a pollenek már most aktívak, így az erre érzékenyebbek tünetei is kezdenek felerősödni. Ők általában már most kezdik szedni az allergia gyógyszereket, pedig a tünetek enyhítésére más, természetes megoldás is kínálkozik.

A sószobába kúra a pollen allergia tünetek megjelenése előtt segíthet. A sós levegő ugyanis a megelőzésben is hatékonyan alkalmazható. De a panaszok megjelenésekor is bátran menjünk sószobába, hiszen az ott uralkodó különleges mikroklíma, a magas páratartalom segít erősíteni a légzőszervek öntisztulását.

Azaz, ha allergiásként rendszeresen igénybe vesszük a sószobás kezeléseket, lényegesen csökkenthetjük a virágzás okozta légzőszervi irritációt. És ami különösen sokat számít: ez egy természetese gyógymód, nem pedig gyógyszeres kezelés.

Ha Ön is küzd hasonló allergiás panaszokkal, jöjjön el a Vulkánfürdőbe, és próbálja ki az itteni sószoba kezeléseket. Ha teheti, kösse össze a gyógyulást egy egész napos wellnessel vagy más kényeztető kezelésekkel is!

Mutatjuk, milyen akciókkal várjuk.

 

Fotó: Pexels.com

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!