Tervezze meg már most a nyaralását!

Igaz, még odébb van a nyári strandolós időszak, viszont a programok tervezgetéshez egyáltalán nincs kora. Ha jobban belegondolunk, a nyaralás időpontját nem árt már most kigondolni, ahogy a megfelelő helyszínt is érdemes időben megtalálni. Mi most ebben segítünk.

Mégpedig azzal, hogy megmutatjuk milyen kikapcsolódási lehetőséget várják az utazókat Celldömölkön és a környékén.

Az egyik legvonzóbb célpont talán a Ság-hegy és a Kemenes Vulkánpark. Aki Celldömölkre jön, egy hegyi túrát biztosan beiktat. Egyrészt a mozgás, másrészt a látnivalók kedvéért. Ritkán lehet ugyanis sétát tenni egy egykor működő vulkán kráterében. Részletek és túrák itt.

Természetesen Celldömölk városa is sokakat vonz. Különösen a vallási emlékek miatt érkeznek sokan a városba. A látnivalókról itt tájékozódhat.

A kirándulásban elfáradt turisták biztos célpontja a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő. Sokan regenerálódnak ugyanis itt egy egész napos kirándulás után. De rengeteg az olyan vendég is, aki egy teljes napi wellness miatt jön. Mások pedig a gyógyvíz hatását szeretnék kihasználni, és a gyógyulásra helyezik a hangsúlyt.

fp-jufa-vulkan-therme-wellness-schwimmbad-strand_083-940x705

A családosok közül is egyre többen érkeznek a fürdőbe. Különösen a nyári időszakban, hiszen a szabadban gyermek csúszdamedence, kisgyermek pancsoló és egy 560 négyzetméter vízfelületű élménymedence várja a strandolókat. Természetesen a nyitott és félig fedett gyógyvizes medencék mellett. Népszerű továbbá a belső élmény és gyógyfürdő rész, de ugyanez elmondható az úszómedencéről és a gyógyvizes pezsgőfürdőről, valamint a belső csúszdákról is.

Ön is szeretne Celldömölkön kikapcsolódni és élményekkel gazdagodni? Mutatjuk a szálláslehetőségeket.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!