Ilyen egy igazi wellness pihenés – Jöjjön Celldömölkre!

Egy wellness pihenés, nyaralás akkor az igazi, ha a kényeztető szolgáltatás a szálláshelyünk közvetlen környezetében található. Ha Celldömölkön keres ilyet, a Jufa Hotelt ajánljuk.

Ez a szálloda ugyanis a Vulkánfürdővel összekapcsolt, az átjárás közvetlen

Vagyis a wellness szolgáltatások könnyedén elérhetők. A négy csillagos Jufa Vulkán Fürdő Resortban egyébként 40 modern berendezésű szoba található, de kemping is tartozik a hotelhez. És ahogy említettük, a szobákból csak pár lépést kell tenni, hogy élvezzük a celldömölki fürdő szolgáltatásait. Akár a termálmedencéket, a strandot, a pezsgőfürdőt, a szaunát. De ha úgy tartja a kedvünk, akár egy napindító úszást is beiktathatunk a programba. A Vulkánfürdőben ugyanis több sávos úszómedence is található. Plusz rengeteg extra szolgáltatás is kérhető: masszázs, sószoba kezelés, testpakolások, szolárium – sorolhatnánk, hogy mennyi minden.

UTH_JUFA_Ungarn_10_2014-0618

De ne feledkezzünk meg arról se, hogy a szálloda és a fürdő a Ság-hegy lábánál található, ahonnan kerékpár és gyalogos túrákra is indulhatunk. Akár a hegy borászatait, a Kemenes Vulkánparkot is felfedezhetjük, de az egykor működő vulkán kráterében is tehetünk egy kellemes sétát – ilyenre ritkán kínálkozik lehetőség.

Ha tehát hasonló kikapcsolódásra vágyik és a fürdő szomszédságában szeretne szállást foglalni, itt nézzen körbe.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020