Töltsön el négy aktív napot Celldömölkön!

A Ság-hegy Térsége Turisztikai Egyesület a weboldalán, a Vulkánság.hu-n hirdetett meg egy négy napos csomagot, amiben természetesen vulkánfürdős csobbanás is szerepel. De nézzük a részleteket!

A szeptembertől foglalható csomagok meglehetősen tartalmasnak ígérkeznek. Mindjárt az első napon egy kulturális túrára invitálják a városba érkezőket. A program keretében a Ság-hegy környéki falvakat járhatják be az érdeklődők. Egyebek mellett megtekinthetik a Berzsenyi Dániel Emlékmúzeumot, a Weöres Sándor és Károlyi Amy emlékházat, valamint a Petőfi emlékszobát is. Minderről pontos részletek itt. 

er_sag_hegy_1_3

A második napra Ság-hegyi élménytúrát ajánlanak a szervezők. Ami kétségtelenül teljesül is – mármint a élménygyűjtés -, hiszen ritkán nyílik alkalom arra, hogy egy egykori vulkán kráterében tegyünk sétát. A programhoz természetesen kapcsolódik a Kemenes Vulkánpark titokzatos épületének bejárása is. Erről részletek itt.


A harmadik nap a wellnessről szól. Amihez kiváló helyszín a Ság-hegy lábánál lévő Vulkánfürdő. Itt a gyógyvizes medencében, a pezsgőfürdőben akár az előző napi túra fáradalmait is kipihenhetjük. Ha szeretnénk, szaunázhatunk is, de masszázst is kérhetünk. Vagy ha bírjuk az aktív időtöltést, úszhatunk is nagyokat.


A negyedik napra egy rendezvényt ajánlanak a Vulkánság oldalán. Ha az utazást megfelelően időzítjük, részt vehetünk akár a kismáriacelli főbúcsún, a Ság-hegyi Szüreti Napokon vagy az Almafesztiválon. 

Természetesen fürdőzésre nem csak a harmadik napon nyílik lehetőség. Akár pár órás jegyet is válthat a Vulkánfürdőbe, így az adott programok mellett bármelyik napon lesz alkalma lazítani a celldömölki gyógyvízben. A jegyárakról itt tájékozódhat.

Önnek hogy tetszenek a programok? Ha szívesen részt venne valamelyiken, segítséget a Vulkánság oldalán talál ehhez.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020