Egy késő estébe nyúló szaunázáshoz mit szólna?

Használja ki, hogy szeptemberben még a nyári nyitva tartás szerint, azaz hosszabb ideig fürdőzhet a Vulkánfürdőben. Mit jelent ez pontosan, és mennyibe kerül egy fürdőbelépő?

A nyári nyitva tartás szerint vasárnaptól csütörtökig egészen este nyolc óráig lehet fürdőzni. Pénteken és szombaton pedig este fél tízig. Erre szeptemberben még kínálkozik lehetőség.

A téli nyitva tartás szerint ugyanis egy órával rövidebb ideig fürdőzhet. Vasárnaptól csütörtökig este hét óráig. Pénteken és szombaton pedig fél kilencig.

De mennyibe kerül egy fürdőbelépő?

Ahogy az árak menüpont alatt is megtekintheti, egy felnőtt napijegy 2 ezer 400 forintba kerül. A nyugdíjas belépő 1600 forint, míg a gyermek 1350, a diák pedig 1600 forint.

Persze négy és két órás jegy is váltható (szaunázós jegy is), így nálunk akár munka utáni gyógyvizes lazításra, pezsgőfürdőzésre is van lehetőség. Egy két órás felnőtt jegy 1340 forint, egy négy órára szóló pedig 1800 forintba kerül.

A szaunavilágba jogosító, akár munka után is megváltható jegy ára 1100 forint.

Szóval egy esti fürdőzés és szaunázás együtt akár 2 ezer 400 forintból kijön. De ne felejtse el, hogy szeptember 1-jétől hétfő és csütörtök is fürdőnap. Ami azt jelenti, hogy egy felnőtt napijegy csupán 1190 forintba kerül. Vagyis ha ezeken a napokon jön hozzánk, akár egy két órás jegy áránál is olcsóbban fürdőzhet egész nap.

Várjuk szeretettel a Vulkánfürdőben!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020