Vas megyeiként most különösen megéri a Vulkánfürdőbe jönni

Nehezen tudnánk alkalmasabb időpontot ajánlani a Vas megyeiknek egy celldömölki kikapcsolódásra, mint a november 18-19-e. Hogy miért?

Mert ezeken a napokon a Pannon Lapok Társaságánál megyekártyával rendelkezők fél áron mehetnek a Kemenes Vulkánpark Látogatóközpontba, a Vulkánfürdőbe pedig 20 százalékkal olcsóbba válthatnak jegyet. És ha már Celldömölkön jár, áldozzon időt a kulturális és wellness programok mellett az aktívabb kikapcsolódásra is. Jöjjön el már délelőtt a Vulkánparkba, ezt követően pedig kiránduljon egyet a Ság hegyen! Majd a kellemesen elfáradt izmait regenerálja a Vulkánfürdő gyógyvizében! Megnéztük, az Accuweather szerint november 18-án és 19-én, azaz szombaton és vasárnap is kellemes időre lehet számítani. Nap közben 12 fokos hőmérséklet várható. És esőt sem ígérnek.

Hogy mit is jelent számszerűsítve a 20 százalékos Vulkánfürdő kedvezmény?

Nálunk egy felnőtt napijegy 2 ezer 400 forintba kerül, a nyugdíjas és a diák belépő 1600 forint, míg a gyermek jegy ára 1350 forint. Ezekből jön le a 20 százalék kedvezmény, ha valaki felmutatja a Pannon Lapok Társasága megyekártyáját. Vagyis egy felnőtt jegy így nem kerül 2 ezer forintba.

Ritkán adódik ilyen lehetőség, úgyhogy szerintünk érdemes kihasználni.

Várjuk Celldömölkön!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020