Ilyen szállodában aztán tényleg feltöltődés lesz a wellness

Az nem kérdés, hogy a Vulkánfürdő és úgy általában Celldömölk jó választás, ha őszi, téli wellness hétvégére indulunk. De ha már wellness, akkor az a legjobb, ha a szálloda rendelkezik saját medencékkel, szaunákkal, vagy a hotel közvetlenül kapcsolódik a fürdőhöz. Nálunk ez utóbbi adott.

Vagyis a Vulkánfürdő közvetlen szomszédságában található egy négy csillagos szálloda. Ez pedig a JUFA Vulkán Fürdő Resort Celldömölk. Aki tehát itt száll meg, a wellness pihenés alatt bármikor fürdőzhet, szaunázhat vagy akár egy úszással is indíthatja a napot. A szálloda egyébként bababarát hotel, a SZÉP-kártyát elfogadják, ráadásul saját étteremmel rendelkeznek. És meglehetősen korszerű kialakítású. Íme, egy szoba.

4406962

 

Egyébként összesen 40 szoba, 143 férőhely várja a vendégeket itt.

De mennyibe kerül itt egy éjszaka?

A hotelt üzemeltető JUFA Hotels oldalán egy éjszaka egy főnek 64,30 eurótól indul. Ami úgy nagyjából 19 ezer forint. Persze ezek csak az általános árak. Jó csomagajánlatokat elcsípve ennél kedvezőbb áron is foglalhatunk. A Szállás.hu oldalán például egy standard szoba 14 ezer 400 forintba kerül. De azért azt hozzá kell tennünk, hogy a hotel meglehetősen népszerű, ezért időben célszerű foglalni. Így ha még az idén wellnesselne, kattintson. Ha pedig lemaradt volna a szabad helyekről, ne csüggedjen. Celldömölkön még találhat ideális szálláshelyet. Ezekről itt tájékozódhat.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020