A családosokat is számos élmény várja a Vulkánfürdőben

A legtöbb bejegyzésünkben olyan programokat ajánlunk, amik főként a felnőtteknek, az idősödő fürdőzőknek szólnak. Pedig a Vulkánfürdőben a családosokat is rengeteg attrakció várja. Van nálunk pancsoló, csúszdázós rész és még gyermekeknek való tanmedence is.

Ez utóbbiban a víz hőmérséklete 32 fokos. Pont ideális arra, hogy a kicsik önfeledten úszkáljanak, játszanak, miközben a szülők a medence körüli pihenőtérben lévő nyugágyakban lazítva figyelik őket. Íme, egy fotó a medencéről.

UTH_JUFA_Ungarn_10_2014-0342 - Kopie

Itt pedig azt mutatjuk, hogy milyen a pancsoló rész. A fürdő ezen területén az egészen kicsi gyermekekkel is fürdőzhetünk. De a nagyobbak is jól érezhetik magukat, hiszen itt találhatók a fürdő beltéri csúszdái is.

vulkan-therme-kinderwelt-07_02

Persze azt is hozzá kell tennünk, hogy ezek mind a fedett részben lévő attrakciók. Kint még ennél is több csúszda és medence várja a családokat. Íme, erről is egy fotó.

wassererlebniswelt-aussenbereich-jufa-vulkan-thermen-resort-menschen-940x705-2

Vagyis télen és nyáron is adott minden, hogy a családos vendégek is jól érezzék magukat nálunk. A szülőknek ott a szauna és a gyógyvizes medencék, a pezsgőfürdő. A kicsiket pedig várja a fürdő gyermekvilág része, ahol a csúszdázás lehetősége mellett rengeteg más attrakciót is kipróbálhatnak.

Jöjjenek el Önök is hozzánk! Töltsenek el nálunk egy élményekkel telin napot a gyermekükkel, az unokájukkal!

Nézze meg itt, mennyibe kerül a gyermek, a felnőtt és a nyugdíjas belépő!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020