Kösse össze a kirándulást és a fürdőzést! – Hosszú hétvégés programot ajánlunk

Hamarosan itt a március 15-ei hosszú hétvége. Addigra talán az időjárás is megjavul, és lehet majd szervezni Ság-hegyi túrával egybekötött wellness napot. Merthogy lesznek olyan programok Celldömölkön, amik akár fürdőzéssel is kiegészíthetők. Már ha az aktív időtöltés mellett a pihentető gyógyfürdőzésre, szaunázásra is áldozna a hosszú hétvégéből.

Március 16-án botanikai túra lesz a Ság-hegyen. A program délelőtt tíz órakor kezdődik, aminek a célja, hogy az érdeklődők megismerjék a hegy különleges élővilágát. Igaz, a túra könnyű fizikai megterhelést jelentő kirándulás, de utána azért biztosan jól esik majd egy kis fürdőzés a Vulkánfürdő gyógyvizében.

Ahogy a március 17-ei vulkántúra után is. Ezen a napon, szintén délelőtt tíz órakor indul a kirándulás. Ennek során viszont nem az élővilágot mutatják be a szakértők, hanem a hegy geológiai múltjával ismertetik meg az érdeklődőket. A programban természetesen az egykori vulkán kráterébe is lesétálnak.

A jelentkezésről részletek a Vulkánság oldalán.

De ezek mellett is van még egy tippünk a hosszú hétvégére. Ez pedig az Uniós fejlesztések nyílt napja. Ez március 17-én lesz, amikor is kedvezményesen váltható belépő a Kemenes Vulkánparkba. Érdemes kihasználni a lehetőséget.

És ha már Celldömölkre jön, fürdőzzön, szaunázzon is egyet a Vulkánfürdőben! Itt mutatjuk az árakat.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020