Ilyen időjárásra számíthatunk a március 15-ei hosszú hétvégén

A naptár szerint itt a tavasz, viszont a kinti hőmérséklet még nem erre utal. De ez hamarosan változni fog. A március 15-ei hosszú hétvégén már egészen kellemes idő lesz.

Legalábbis a mostani mínuszokhoz képest. A nappali hőmérséklet akkorra ugyanis már megközelíti a plusz tíz fokot, ami alkalmas arra, hogy hosszabb időt töltsünk el a kinti, forró vizes termál medencében is. De azért ez sem lesz még “kánikula”, úgyhogy a hosszú hétvégén a szaunázás is biztosan jól fog esni.

Bár március 15-ére egyes portálok már 13 fokot is ígérnek, azért ezt ne vegyük készpénznek. Több meteorológiai oldal előrejelzését megnézve inkább a 7-8 fok a legvalószínűbb.

De ahogy írtuk, ebben a hőmérsékletben már akár huzamosabb ideig is fürdőzhetünk a 34-36 fokos vizű kinti medencékben. Persze a fázósabbaknak ott vannak a benti medencéink is, amik szintén felmelegítenek. És ahogy fent utaltunk rá, a szauna világunk a hosszú hétvégén is várja a vendégeket, ahol finn és infraszaunában, valamint gőzfürdőben is melegedhetünk.

Várjuk a március 15-ei hosszú hétvégén is a Vulkánfürdőben.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!