Gyógyfürdőzés: mutatjuk a tavaszi akciós időszakokat

Miért ne kötné össze a pihenést a gyógyvizes kúrával? Igényelje nálunk a társadalombiztosító (TB) által támogatott kezeléseket, és élvezze a Vulkánfürdő nyújtotta kényeztető szolgáltatásokat is. Akár az akciós időszakban.

Ahogy arról többször beszámoltunk, a TB lehetővé teszi, hogy évente kétszer, egyenként 15 alkalmas támogatott gyógyfürdő kúrán vegyünk részt az erre kijelölt fürdőkben. A Vulkánfürdő ilyen fürdő, ezért ha mozgásszervi panaszai vannak vagy rehabilitációra szorul, a celldömölki gyógyító szolgáltatások segíthetnek. Ehhez nem kell mást tennie, csak részt venni egy szakorvosi vizsgálaton. És már indulhat is a kúra.

Nálunk, a Vulkánfürdőben kéthetente szombaton van rendelés.

Tavasszal az alábbi időpontokban várjuk:

  • Március 3., 17., 24.
  • Április 14., 21., 28.
  • Május 12., 26.

Akár a gyógyvizes fürdőt is felírhatja a szakorvos. De nézze meg itt, hogy pontosan milyen kúrákat támogat a TB.

Ugyanakkor szeretnénk felhívni a figyelmét arra is, hogy tavasszal hirdetünk olyan napokat, amikor az egyébként is támogatott kezelések még olcsóbban vehetők igénybe. Vagyis akár pár száz forintért is lehet fürdőzni, ha a szakorvos indokoltnak látja az ilyen típusú kezelést.

A Vulkánfürdő akciós TB-s időszakai:

  • Április 14., 21., 28.

Szívesen élne a lehetőséggel? Várjuk szeretettel Celldömölkön. Ha pedig kérdése lenne, akár online is üzenhet nekünk. Ezt itt teheti meg.

Ha távolabbról érkezne, a kúra időszakára itt foglalhat szállást.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020