Még nem késő jelentkezni a Vulkánfürdő úszótáborába

Hamarosan vége az iskolának, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a szülőknek lassan érdemes elgondolkodniuk azon, milyen táborba írassák be a gyermeküket. A kínálat még sosem volt ennyire széles – mondják a szakemberek. Hozzátéve azt, hogy a sporttáborok ebben az évben is az átlagnál népszerűbbnek tűnnek.

Ezt tapasztaljuk mi is, egyebek mellett ezért is indítjuk el – két alkalommal is – a nyáron az úszótáborunkat. Ahogy arról itt már írtunk, június 25-étől 29-éig tart az első tábor. A második pedig augusztus 6-ától 10-éig. A jelentkezéssel egyébként érdemes igyekezni, hiszen egyszerre csak 25 gyermeket tudunk fogadni. A Vulkánfürdő úszótábora egyébként napközis tábor lesz, ami azt jelenti, hogy reggel 8 órától délután 5 óráig tartunk foglalkozásokat. Természetesen főként vízi programokat kínálunk.

Ahogy az a mellékelt plakáton látszik, az árban az ebéd és az uzsonna költsége is benne van. Ami – mármint a táborban való részvétel díja – 15 ezer 300 forint. Testvérkedvezménnyel 13 ezer 900 forint az ár. Jelentkezni a fürdő recepcióján lehet.

És hogy miért tanítsuk meg a gyermekünket egészen fiatalon jól úszni? Ebben a bejegyzésünkben elmondjuk.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020