A Vulkánfürdőt ajánlja a Termál online

A celldömölki Vulkánfürdőt ajánlja a Termál online. A friss bejegyzésükben arról írnak, hogy Sárvár és Bükfürdő mellett bizony a mi fürdőnket is érdemes felfedezni. Egészen pontosan úgy fogalmaznak: az utóbbi években szépen kiépült fürdőhelyek közé tartozik a 10 ezer lakosú Celldömölk. Majd így folytatják: Celldömölk a „fiatalabb” fürdőhelyek közé tartozik, hiszen 2005-ben nyitotta meg kapuit a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő. Ennek viszont az az előnye, hogy nem régimódi, hanem egy modern, nyolc medencés fürdőről van szó.

A bejegyzésben aztán arról is közölnek információkat, hogy honnan ered a “Vulkánfürdő” elnevezés. Ahogy arról mi is már többször beszámoltunk, a fürdő a Celldömölk határában lévő vulkanikus eredetű Ság-hegyről kapta a nevét.  

A fürdő vízellátásáról azt írják, hogy két termálkútnak köszönhető az itteni gyógyvíz, aminek a gyógyhatását 2007-ben igazolták. A celli gyógyvíz porckopás esetén, mozgásszervi panaszok enyhítésére, műtétek utáni rehabilitációra kiváló.

A részletes postban még arra is kitérnek, hogy a fürdő egész évben várja a vendégeket. Nyáron ráadásul strandon is lehet lazítani. Ahol van gyógyvizes medence, továbbá élmény- és gyermekmedence is. A benti részen pedig úszómedence, csúszdák, pezsgőfürdő található, és rengeteg wellness szolgáltatás vehető igénybe. Egyebek mellett komoly szaunavilág várja a vendégeket.

A Termál online cikkében megemlítik, hogy a fürdőben az OEP által támogatott kezelések is kérhetők. Valamit azt is kiemelik: “A létesítmény és környéke 2016-ban gyógyhely címet kapott. Ez tulajdonképpen egy minőségi garanciát jelent az ide érkező, gyógyulni vágyó vendégek számára.”

A cikkben pár szó esik a helyi szálláslehetőségekről is. Itt említik meg a JUFA Vulkán Fürdő Resort**** szállodát, ahonnan a vendégek közvetlenül közelíthetik meg a fürdőt. Írják azt is, hogy a szállásdíj magában foglalja a termálfürdőbe történő díjmentes átjárást, beleértve ebbe a szaunavilág szolgáltatásait is.

Úgyhogy akár több napos wellness pihenésre is érkezhet hozzánk.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020