Ilyen programok lesznek a nyáron a fürdőben és a Ság hegyen – Jöjjön több napra Celldömölkre!

Egy program nem program. Ha Celldömölkre jön kikapcsolódni, több eseményt is összeköthet. A wellness előtt akár Ság hegyi túrára is indulhat, vagy az egész napos strandolást egy esti koncerttel, esetleg éjszakai múzeum látogatással is zárhatja. Szervezzen több napos programot!

Ez utóbbira egyébként  június 23-án lesz lehetőség. Délután négy órától egészen éjfélig tart nyitva a Vulkánpark látogatóközpont. A Múzeumok éjszakája rendezvény részeként lesznek építész előadások, vetítenek dokumentumfilmeket és még koncerteket is tartanak. A részletes program itt.

De ha már a zenei programoknál tartunk: július 7-én kráter koncert lesz a Ság hegyen. A fellépő pedig az Ataru Taiko ütőegyüttes. A részletek, jegy árak itt.

Végül két túra, ami szintén összekapcsolható a fürdőzéssel. Július 14-én botanikai túrát, június 30-án és július 28-án pedig vulkántúrát szerveznek a Ság hegyen. Ezek részletei a Vulkánság.hu-n.

És ne feledjük azt sem, hogy augusztus 19-én lesz a Vulkánfürdő születésnapi rendezvénye. Amin idén az Irigy Hónaljmirigy lép fel.

Szóval ha mozogna, zenei programot keres vagy strandolna, wellnesselne, Celldömölk jó választás. Akár több nap is tartalmasan eltölthető nálunk. Ha hosszabb időre jönne, foglaljon szállást a fürdő melletti Jufa hotelben!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020