Van egy nagyon jó ötletünk Valentin-napra

Egy páros wellness mindig kellemes, de Valentin-napon talán még az átlagnál is nagyobb élmény. És ez egy olyan meglepetés, amit nemtől és kortól függetlenül mindenki élvezhet.

Legyen valaki huszonéves vagy már nyugdíjas, mindenkinek remek élmény a forró víz gőzébe burkolózva összebújni a párunkkal. Vagy – csak, hogy tovább fokozzuk a dolgot – képzelje el, hogy a kedvesével együtt lazítanak egy pezsgőfürdőben. Meglehetősen romantikus program, amit a Vulkánfürdőben is átélhetünk. Ennek ellenére mégis azt mondjuk, hogy a celli fürdőben talán nem a jakuzzi a legromantikusabb helyszín. A szaunavilágunk pihenőtere felveszi vele a versenyt. Itt ugyanis az óriási üvegablakokon keresztül a Ság hegy látványa tárul elénk. Ami télen-nyáron olyan vizuális élményt nyújt, amit a párunkkal közösen is legalább egyszer át kell élni. Gondoljon csak bele, hogy milyen szuper érzés lehet egy kellemes szaunázás után ilyen látvány előtt relaxálni, és feleleveníteni a közös élményeket… De ha már Valentin-nap és kényeztetés, nem hagyhatjuk ki a tippek közül a vulkánfürdős masszázsokat és az extra szépségápolási szolgáltatásokat sem. A Vulkánfürdőben kínálunk egyebek mellett frissítő csokodálés testkezelést, levendulás testpakolást frissítő fejmasszázzsal, talmasszázst és lábfürdőt, illetve – ami igazán Valentin-napi – mediterrán gyertyafényes kényeztető frissítő aroma masszázst is.

Szerintünk jól hangzik ez utóbbi extra program is, de egy egyszerű gyógyfürdőzés is könnyen romantikussá tehető. Jöjjön el Ön is a párjával hozzánk, és töltsenek el egy wellness-szel egybekötött szerelmes napot Celldömölkön!

Az árainkat itt találja

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!