Miért Celldömölkre menjünk wellness-szelni a tavaszi hosszú hétvégéken?

Egyből hét érvet tudunk mondani. Ezek talán önt is meggyőzik.

Az első, hogy nálunk nincs olyan tumultus, mint számos, országos hírű fürdőben. A celldömölki Vulkánfürdő ugyanis még nem tartozik a mainstream fürdők közé. Néha kicsit úgy érezzük a hozzánk érkezők elmondásaiból, hogy egyfajta olyan titkos menedékként tekintenek a fürdőre, ahol a fürdőzők végre nem szorítják ki egymást a vízből. Ráadásul itt minden ugyanúgy adott a maximális feltöltődéshez. Van pezsgőfürdőnk, kinti és benti termálvizes medencénk. Rendelkezünk gyermekvilággal, vannak pancsolók és csúszdák. Adott a szaunázási lehetőség és lehet sószobában is töltődni. Illetve kérhetünk kényeztető szolgáltatásokat is – akárcsak egy nagy fürdőkomplexumban. Arról nem is beszélve, hogy van egy hatsávos úszómedencénk is. Plusz nyáron szabadtéri strand is üzemel a fürdőben. Kettő érvet pedig már el is mondtunk. A harmadik pedig az, hogy nálunk az árak is megfizethetők. A negyedik pedig, hogy a fürdővel közvetlenül átjárható hotelben is megszállhatunk. Minderre a négy csillagos JUFA szállodában van lehetőség.

Az ötödik érvünk Celldömölk mellett, hogy itt a Ság hegy. Ahol akár az egykor működő vulkán kráterének belsejébe is elkirándulhatunk. Vagy – ha inkább a gasztro vonal áll közel hozzánk – a hegyi borászatok kínálatából is kóstolhatunk. Aztán ott vannak még Celldömölk látnivalói is. Rengeteg vallási emlék található a városban, amiket érdemes legalább egyszer megnézni. Végül a hetedik érv, amiről mostanában talán ön is valamivel többet hallott. A fürdőtől nem messze, a Ság hegy lábánál található a Kemenes Vulkánpark. Ahol egy interaktív tárlat segítségével kerülhetünk kicsit közelebb a vulkánokhoz. Meglehetősen egyedülálló ez a környezet. A programot nem csak a gyermekkel érkezőknek ajánljuk. Felnőttek számára is rendkívül érdekes a Vulkán park kínáta.

 

Hogy döntött? Szívesen jönne hozzánk wellness-szelni? Ha a válasz igen, szálláslehetőségekről itt tud tájékozódni. Illetve jó, ha tudja, hogy a Szállás.hu-n foglalóknak kedvezményes fürdőbelépő jár. Erről minden tudnivaló itt.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!