25 százalék belépőjegy kedvezmény

Aki Celldömölkre jön lazítani, nagy valószínűséggel a Vulkánfürdőbe is ellátogat. Legyen tél vagy nyár, mondhatni ez egy fix program. Részben azért van ez, mert nálunk bármilyen évszakban lehet lazítani, másrészt azért, mert a Szállás.hu foglalások mellé Vulkánfürdő belépő kedvezmény jár.

Egészen konkrétan 25 százalékkal olcsóbb lesz a napi belépőjegy azoknak, akik az említett szállásközvetítőn keresztül foglalják le a celldömölki szállásukat. Azaz így egy felnőtt jegy 2 ezer 750 forint helyett csak 2 ezer 400 forintba kerül. A diákoknak és a nyugdíjasoknak 1600 forint a csökkentett árú jegy, a gyermekek belépője pedig 1700 forint helyett csak 1350 forint. Amit pedig még jó tudni, és erre mi nagyon büszkék vagyunk, hogy a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő Szállás.hu-s értékelése 9,3. Illetve kiemelnénk azt is, hogy a látogatói vélemények alapján a Vulkánfürdő kínálata akár egy több napos nyaralást is tartalmassá tesz. Részben ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy a válaszadók 99 százaléka ajánlana minket a barátainak.

Ön járt már nálunk? Jöjjön el hozzánk nyáron is! Ha pedig több napra érkezik és a Szállás.hu-n foglal, ne felejtse el érvényesíteni a 25 százalékos belépőjegy kedvezményét.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020