Celldömölki programok – Egy kis fürdőzés mindig belefér

Hamarosan kráterkoncert, de lesz a nyáron strandok éjszakája és Vulkánfürdő születésnap is. Mutatunk pár celldömölki és környékbeli programot a következő hónapokra.

A bevezetőben említett kráterkoncert július 6-án lesz. Aminek a különlegességét az adja, hogy a Sághegy kráterében alakítják ki a színpadot és a nézőteret is. Így nem csak az akusztika lesz egyedülálló, hanem a látvány is. Ezáltal az élmény is meglehetősen extrává válik. Persze mindehhez egy kiváló fellépő sem árt. A kráterkoncert színpadán az Ataru Taiko japán dobszínház koncertezik.

Július 5-én és 7-én Szelestén lesz az Országos Veterán Motoros Találkozó és Kovács László emléktúra. Ahol természetesen lesz autós felvonulás, és remek koncertek is helyet kaptak a programban.

Aztán július 27-én jön a strandok éjszakája. Ezen az éjszakába nyúló fürdőzős napon természetesen a Vulkánfürdőben is lesznek különleges családi programok. 

Augusztus 15-én Nagyboldogasszony búcsú lesz Celldömölkön. Augusztus 17-én pedig Jánosházán tartanak városnapot. Ez utóbbi helyszínen a KFT együttes lesz a sztárvendég.

Augusztus 18-án pedig egy újabb vizes programra számíthatnak a Celldömölkre érkezők. Ekkor lesz ugyanis a Vulkánfürdő születésnapi rendezvénye. Számos extra programmal.

Ne feledjük továbbá a Kismáriacelli Főbúcsút sem. Ahol a szentmisék, a körmenet és a számos lelki program mellett koncertek és tárház látogatások is lesznek.

A jánosházi Almafesztivál szeptember 14-én lesz. Itt almás ételekkel és bio-kirakodóvásárra, illetve különféle zenei programokkal várják az érdeklődőket. A sztárvendég a Bikini együttes lesz.

Aztán az ősz kezdetén, szeptember 13-ától 15-éig Sághegyi Szüreti Napokat tartanak Celldömölkön. Lesz felvonulás, kirakodóvásár és koncertek. No, meg remek sághegyi borokat lehet kóstolni.

Mindezeket miért mutattuk be a Vulkánfürdő honlapján?

Mert bármelyik esemény összekapcsolható vizes élményeket kínáló vulkánfürdős programokkal. Ha Celldömölkre, illetve a környékre jön, számoljon a lehetőséggel. Látogasson el a Vulkánfürdőbe is!  

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!