Rossz idő esetén sem kell lemondani a strandolásról

Sajnos nyáron is előfordul, hogy az időjárás nem kifejezetten alkalmas a szabadtéri strandolásra. Jön egy hirtelen lehűlés és lőttek a terveknek.

Mivel a rossz időt hónapokkal korábban, a nyári vakáció tervezgetésekor nem látjuk előre, így megesik, hogy az esős, hűvösebb idő pont a szabadság idejére esik.

Ez bosszantó, főleg ha a gyerekeknek strandolást ígértünk. Szerencsére azonban ilyenkor sincs minden veszve, ha ideális fürdőt szemeltünk ki, a vizes élményekről a változékony időben sem kell lemondani.

A Vulkánfürdőben legalábbis ilyenkor is adott a lehetőség a csúszdázásra. A fürdő belső részlegén ugyanis található egy gyerek világ, ahol a csúszdákon kívül pancsolók és tanmedence is várja a kicsiket. Aztán ha netán napközben hirtelen megjönne a jó idő – hiszen nyáron ez is lehetséges -, irány a kinti egység, ahol csúszdamedence, kisgyermek-pancsoló és egy 560 négyzetméter vízfelületű buzgárokkal, szökőkutakkal, örvénnyel és hidromasszázs elemekkel ellátott élménymedence várja a fürdőzőket.

No, de térjünk vissza pár fotó erejéig a belső fürdőrészlegre.

Ha bizonytalan lenne az idő, nálunk akkor sem kell lemondani a strandolás élményéről. Íme, a belső gyermek világunk. 

Itt pedig mutatjuk a belépőjegy árakat. 

Ha tehát rosszul időzített és a szabadság idején változékonyra fordult volna az idő, a strandolás élményéről nem kell lemondania. Jöjjön el a családdal a Vulkánfürdőbe! A belső egység csúszdái, medencéi hasonlóan remek vizes élményeket ígérnek, mint a kinti strand.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020